top of page

Samen staan we 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar. Dan is een hecht teamverband belangrijk

DBF05320_edited.jpg
Eveline Corporaal

opgewekt / havercappu / 

dyslectisch / bloemen

Eveline is sinds 1998 werkzaam in de moeder- en kindzorg. Sinds 2006 werkt zij als verloskundige in onze praktijk waar zij ook echo’s maakt. Daarnaast is zij actief in het organiseren van allerlei praktijk overstijgende projecten. Eveline woont op een schip en is moeder van twee zoons en een dochter.

DBF05266_edited.jpg
Anna Wiering

betrokken / bourgondier /

55 km/h.... / kamperen

​Na haar afstuderen in 2011 werkte Anna bij verschillende praktijken in Amsterdam. Sinds 2014 is zij vast onderdeel van onze praktijk, waarin vooral de diversiteit aan zwangeren haar erg aanspreekt. Anna heeft drie dochters. Je kunt Anna buiten de praktijk óók tegen komen als 1-op-1 trainer bij Mom&Co

Lotte C1.jpg
Lotte Coumans

------------

Lotte is geboren, getogen en opgeleid in het Zuiden maar draait inmiddels al behoorlijk wat jaren mee in Amsterdam. Lotte zal ons team per maart 2024 komt ondersteunen. Lotte verzorgt, naast naar werk in onze praktijk, ook trainingen bij Bevalwijzer

cd205b73-aac0-40f9-8059-0c8fe51a5cee_edi
Lonneke Kemperman

kalm / koekjes per 3 /

beetje koppig / zaterdagkrant

Lonneke koos na een studie kunst- en cultuurwetenschappen voor de verloskunde. Sinds 2007 werkt zij als verloskundige in Amsterdam Oost. Naast haar werk op de praktijk was zij voorzitter van de stuurgroep integrale geboortezorg en heeft zij zitting in een aantal besturen. Lonneke heeft twee zoons.​

DSCF0466_edited_edited.jpg
Maartje Labots

optimist / bescheiden /

Earl Grey please

Voordat Maartje in 2023 ons team kwam versterken, werkte zij al vele jaren als zelfstandige in onze regio. Een vertrouwde collega dus! Maartje woont in Amsterdam met haar zoontje.

Onze praktijkassistentes

Onze assistentes zijn vaak je eerste aanspreekpunt in de praktijk. Zij plannen je afspraken en leiden de administratie in goede banen. Ingrid Scheufele-Bakker en Sharon Hoekstra zijn dagelijks aanwezig op de praktijk en bereikbaar tussen 08.00 en 14.00.

DBF05368_edited.jpg
Ingrid Scheufele

optimist / bitterballen / ras-amsterdamse / hardlopen 

Ingrid beantwoordt op woensdag, donderdag en vrijdag met enthousiasme al je vragen en verzoeken per telefoon en mail. 

DBF05149_edited.jpg
Sharon Hoekstra

praktische aanpakker / jongensmoeder / opgeruimd

Na een carrière in een eigen salon en als tandartsassistente werkt Sharon nu  als assistente in onze praktijk. Op maandag en dinsdag is zij je eerste aanspreekpunt.

Verloskundigen in opleiding en co-assistenten

We vinden het belangrijk om toekomstige collega’s op te leiden, daarom werken we regelmatig samen met verloskundigen in opleiding en co-assistenten. Zij werken altijd onder onze eindverantwoordelijkheid en supervisie. Wanneer je tijdens zwangerschap of bevalling echter liever niet (ook) door een student wordt begeleid, laat dat ons dan weten. Bekijk onze nieuws-pagina om te zien of er momenteel collega's in opleiding met ons werken.

Registratie en bekwaamheid

Alle verloskundigen zijn BIG geregistreerd en staan ingeschreven in het kwaliteitsregister van de beroepsvereniging voor verloskundigen (KNOV). Dit betekent dat wij onszelf verplichten om ieder jaar voldoende tijd te besteden aan bijscholingen en vaardigheidstrainingen. Onze echoscopisten staan daarnaast ingeschreven in het kwaliteitsregister van de beroepsvereniging voor echoscopisten BEN. 

bottom of page