top of page

Samen staan we 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar. Dan is een hecht teamverband belangrijk

  • White LinkedIn Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

opgewekt / koffie mét suiker / dyslectisch / bloemen 

 

Eveline is sinds 1998 werkzaam in de moeder- en kindzorg. Sinds 2006 werkt zij als verloskundige in onze praktijk waar zij ook echo’s maakt. Daarnaast is zij actief in het organiseren van allerlei praktijk overstijgende projecten. Eveline woont op een schip en is moeder van twee zoons en een dochter.

BIG-nummer: 99065579203

 
Eveline Corporaal

onvermoeibaar / snack-koningin / licht chaotisch / snoepreisjes 

Meike is jaren geleden na haar eindstage in de praktijk blijven werken. Naast verloskundige werkt zij bij ons ook als echoscopiste. Je kunt haar tegenkomen bij de vroege echo’s maar zij maakt ook groei- en liggingsecho’s later in de zwangerschap. Meike is bestuurslid van de coöperatie van verloskundigenpraktijken in Oost. Meike heeft een dochter en een zoon.

BIG-nummer: 19912671603

Meike Terwindt

kalm / koekjes-per-3 / beetje eigengereid / zaterdagkrant 

Lonneke koos na een studie kunst- en cultuurwetenschappen voor de verloskunde. Sinds 2007 werkt zij als verloskundige in Amsterdam Oost. Naast haar werk op de praktijk was zij voorzitter van de stuurgroep integrale geboortezorg en heeft zij zitting in het bestuur van verloskundigen en gynaecologen in Oost. Lonneke heeft twee zoons.

BIG-nummer: 39908712803

Lonneke Kemperman

betrokken / bourgondiër / 55km/uur / kamperen 

Na haar afstuderen in 2011 werkte Anna bij verschillende praktijken in Amsterdam. Sinds 2014 is zij vast onderdeel van onze praktijk, waarin vooral de diversiteit aan zwangeren haar erg aanspreekt. Anna heeft twee dochters. 

BIG-nummer: 69915614703

Anna Wiering

/ vertrouwen  / principieel / actieve vakanties

Ellenoor versterkt ons team heel regelmatig in drukke- en vakantieperioden. Je kunt haar ontmoeten op het spreekuur en in de diensten. Ellenoor verzorgt ook regelmatig onze voorlichtingsbijeenkomst over de bevalling.

BIG-nummer: 19912498003

Ellenoor van der Mooren

Onze praktijkassistentes

Onze assistentes zijn vaak je eerste aanspreekpunt in de praktijk. Zij plannen je afspraken en leiden de administratie in goede banen. Ingrid Scheufele-Bakker en Geeta Ramdin zijn dagelijks aanwezig op de praktijk en bereikbaar tussen 08.00 en 14.00.

  • White LinkedIn Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

optimist / bitterballen / ras-amsterdamse / hardlopen 

Ingrid beantwoordt op woensdag, donderdag en vrijdag met enthousiasme al je vragen en verzoeken per telefoon en mail. 

Ingrid Scheufele
  • White LinkedIn Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

vroege vogel / cup-a-soup / hart op de tong / familiemens

Na een carrière in het OLVG werkt Geeta nu al ruim 10 jaar als assistente in onze praktijk. Op maandag en dinsdag is zij je eerste aanspreekpunt  aan de balie, per telefoon of email. 

Geeta Ramdin

Verloskundigen in opleiding en co-assistenten

We vinden het belangrijk om toekomstige collega’s op te leiden, daarom werken we regelmatig samen met verloskundigen in opleiding en co-assistenten. Zij werken altijd onder onze eindverantwoordelijkheid en supervisie. Wanneer je tijdens zwangerschap of bevalling echter liever niet (ook) door een student wordt begeleid, laat dat ons dan weten.

Registratie en bekwaamheid

Alle verloskundigen zijn BIG geregistreerd en staan ingeschreven in het kwaliteitsregister van de beroepsvereniging voor verloskundigen (KNOV). Dit betekent dat wij onszelf verplichten om ieder jaar voldoende tijd te besteden aan bijscholingen en vaardigheidstrainingen. Onze echoscopisten staan daarnaast ingeschreven in het kwaliteitsregister van de beroepsvereniging voor echoscopisten BEN. 

bottom of page