Samen staan we 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar. Dan is een hecht teamverband belangrijk

_MG_2790 kopie.jpg
Eveline Corporaal

opgewekt / koffie MET suiker / dyslectisch / bloemen

Eveline is sinds 1998 werkzaam in de moeder- en kindzorg. Sinds 2006 werkt zij als verloskundige in onze praktijk waar zij ook echo’s maakt. Daarnaast is zij actief in het organiseren van allerlei praktijk overstijgende projecten. Eveline woont op een schip en is moeder van twee zoons en een dochter.

BIG-nummer: 99065579203

Meike Terwindt

onvermoeibaar / snack-koningin / licht chaotisch / snoepreisjes

​Meike is jaren geleden na haar eindstage in de praktijk blijven werken. Naast verloskundige werkt zij bij ons ook als echoscopiste. Je kunt haar tegenkomen bij de vroege echo’s maar zij maakt ook groei- en liggingsecho’s later in de zwangerschap. Meike is bestuurslid van de coöperatie van verloskundigenpraktijken in Oost. Meike heeft een dochter en een zoon.

BIG-nummer19912671603

Iris Turk

optimist / bescheiden / wereldreiziger

Iris is werkt sinds 2019 als vaste collega in onze praktijk. Met haar nuchtere, beschouwende manier van werken is zij een waardevolle aanvulling voor ons team. Iris sport graag en reist het liefst naar zonnige bestemmingen.

BIG-nummer: 39926201003

Lonneke Kemperman

kalm / koekjes per 3 /

beetje koppig / zaterdagkrant

Lonneke koos na een studie kunst- en cultuurwetenschappen voor de verloskunde. Sinds 2007 werkt zij als verloskundige in Amsterdam Oost. Naast haar werk op de praktijk was zij voorzitter van de stuurgroep integrale geboortezorg en heeft zij zitting in het bestuur van verloskundigen en gynaecologen in Oost. Lonneke heeft twee zoons.​

BIG-nummer39908712803

Anna Wiering

betrokken / bourgondier /

55 km/h.... / kamperen

​Na haar afstuderen in 2011 werkte Anna bij verschillende praktijken in Amsterdam. Sinds 2014 is zij vast onderdeel van onze praktijk, waarin vooral de diversiteit aan zwangeren haar erg aanspreekt. Anna heeft twee dochters. 

BIG-nummer69915614703

Kim Feleus

van Zeeland via Limburg naar Amsterdam

We zijn heel blij dat we Kim voor de vakantieperiode van 2021 als extra teamlid mogen verwelkomen! Kim draait volledig mee in de praktijk en het rooster, jullie zullen haar dus zowel op de spreekuren als in de dienst ontmoeten.

BIG-nummer: 49929544903

Onze praktijkassistentes

Onze assistentes zijn vaak je eerste aanspreekpunt in de praktijk. Zij plannen je afspraken en leiden de administratie in goede banen. Ingrid Scheufele-Bakker en Sharon Hoekstra zijn dagelijks aanwezig op de praktijk en bereikbaar tussen 08.00 en 14.00.

DBKF2938.jpg
Ingrid Scheufele

optimist / bitterballen / ras-amsterdamse / hardlopen 

Ingrid beantwoordt op woensdag, donderdag en vrijdag met enthousiasme al je vragen en verzoeken per telefoon en mail. 

Sharon Hoekstra

praktische aanpakker / jongensmoeder / opgeruimd

Na een carrière in een eigen salon en als tandartsassistente werkt Sharon nu  als assistente in onze praktijk. Op maandag en dinsdag is zij je eerste aanspreekpunt.

Verloskundigen in opleiding en co-assistenten

We vinden het belangrijk om toekomstige collega’s op te leiden, daarom werken we regelmatig samen met verloskundigen in opleiding en co-assistenten. Zij werken altijd onder onze eindverantwoordelijkheid en supervisie. Wanneer je tijdens zwangerschap of bevalling echter liever niet (ook) door een student wordt begeleid, laat dat ons dan weten. Bekijk onze nieuws-pagina om te zien of er momenteel collega's in opleiding met ons werken.

Registratie en bekwaamheid

Alle verloskundigen zijn BIG geregistreerd en staan ingeschreven in het kwaliteitsregister van de beroepsvereniging voor verloskundigen (KNOV). Dit betekent dat wij onszelf verplichten om ieder jaar voldoende tijd te besteden aan bijscholingen en vaardigheidstrainingen. Onze echoscopisten staan daarnaast ingeschreven in het kwaliteitsregister van de beroepsvereniging voor echoscopisten BEN.